Венчаници Нена Конели, колекција пролет-лето 2015

За девојка со стил и самодоверба, за невеста која плени, за жена која цврсто чекори кон својот успех, Нена Конели ја создаде колекцијата венчаници пролет-лето 2015. Погледнете ја оваа прекрасна колекција венчаници изработена во Македонија:

nenakoneliss2015

 

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?