Погледнете какви венчаници креираа најпознатите дизајнери за Лејди Гага

Ако нешто со сигурност знаеме за Лејди Гага е тоа дека не се плаши да биде во центарот на вниманието кога е модата во прашање. Па така, откако го објави воодушевувачкиот срцевиден веренички прстен, сите почнаа да размислуваат каква невеста би била Гага.

gaganevestadizajneri-m

Ова особено е интересен предизвик за дизајнерите на венчаници кои креираат дизајн каков што сметаат дека пејачката би одбрала на нејзината свадба, која несомнено ќе биде настан на декадата.

Еве ги нивните предлози:

1.Карл Лагерфилд

2.Мара Хофман

3.Мајкл Вилкинсон и Тим Мартин

4.Дона Каран

5. Моик Луилиер

6.Дајан вон Фурстенберг

7.Чарлс Јусеф

8.Никол Милер

9.Вилијам Ајвеј Лонг

10. Х&М

11.Денис Басо

12.Нили Лотан

13.Рем Акра

14.Џована Рандал

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?