Венчаници со уникатни детали на грбот

Венчаниците се секогаш убави сами по себе и имаат дизајн каков што никогаш друг пат нема да облечете повторно. Но венчаницата со детали на грбот е уште повпечатлива и прекрасна. Погледнете неколку такви венчаници кои воодушевуваат од секој агол:

vencanicigolgrb-m

Повеќе венчаници со впечатливи детали на грбот погледнете на ОВОЈ ЛИНК.

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?