Манекенката Ирина Шајк е прекрасна невеста

Познатата манекенка Ирина Шајк ја отвори и затвори модната ревија на брендот за венчаници Pronovias 2016. Прекрасната Ирина докажа дека е една од најубавите невести во венчаниците на PRONOVIAS. Погледнете како изгледаше на ревијата одржана во Барселона:

irinasajk-m

Целата колекција погледнете ја на ОВОЈ ЛИНК.

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?