Галерија со кул фустани за гостинки и деверуши

Деверушите се придружнички на невестата на денот на нејзината свадба, па се подразбира дека треба да бидат елегантни и прекрасни. Еве неколку модели на фустани наменети за дамите кои ќе ја имаат улогата на деверуши:

fustanizadeverusiigostini-m

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?