Одбери ја идеалната венчаница - Нова сезона

Организирањето венчавка е можеби најстресниот период од животот на секоја жена. Планирањето до најситните детали е проблем со кој се соочуваат сите невести. Но кога станува збор за изборот на венчаница, тука станува најгусто.

 


На TLC каналот започнува новата сезона на “Одбери ја идеалната венчаница” . Овој серијал не е само обична приказна за жената да ја најде совршената венчаница по било која цена, овде е “приказната” позади приказната. Невестите, луѓето околку нив, дизајнерите, деталите, стресот, се дел од ова шоу чија цел е секоја девојка која ќе излезе од кај нив да влезе во новиот период во животот со радост и самоувереност.

Во првата епизода од новата сезона која ќе се емитува на TLC каналот, ќе ја видиме најразгалената невеста. Со неограничен буџет таа ќе се обиде да добие сè што сака, кога сака. Нејзините барања ги поминуваат сите граници, но таа е упорна.  Како тимот ќе го издржи сето тоа и колку Аманда ќе успее да ги реализира нејзините барања ќе видиме во вторник, на TLC.

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?