Елегантни и колоритни: Колекција високи потпетици на Ведрана Панева

Модната креаторка Ведрана Панева ја претстави својата прва колекција високи потпетици под брендот Mali Shoes, формиран со нејзината партнерка Викторија.

Колекцијата пролет/лето 2015 се состои од 12 модели претежно во свежи бои и изработени во чиста кожа, а моделите се достапни онлајн на http://www.malis.mk/