Како да го облечете за свадба вашето мало момче?

Кога одите на блиска свадба со вашето малечко, сигурно дека ќе сакате да го дотерате така што ќе биде најубавиот гостин на свадбата. А тоа и не е така тешко да се постигне, ви треба само да му најдете костим, кошула и вратоврска и подгответе се вашиот мал убавец да ги освои сите кои ќе го видат.

Еве неколку инспиративни фотографии:

 

 

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?