Венчаници инспирирани од Оскарите 2015

и доста бели и пастелни тоалети кои  можат да бидат совршена инспирација за невестите кои ќе прават свадба оваа година. Еве неколку прекрасни фустани забележани на црвениот тепих, кои  може да бидат прекрасни венчаници:

 

 

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?