18 прекрасни комбинации за гостинки на свадба

Во пролетта и летото има многу свадби, па веројатно и вие ќе бидете поканети на некоја. Доколку не сте сигурна во изборот на фустан, погледнете ги овие наши прекрасни предлози:

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?