20 венчаници за уникатна невеста

Еден од најдобрите начини да ја покажете својата уникатност на денот на свадбата, е преку облеката. За да бидете оригинална невеста не значи дека треба да заборавите дека сте невеста, туку напротив, тоа значи да прекршите неколку правила и да го покажете вашиот стил и вкус.

Во денешната галерија ви претстауваме неколку впечатливи и kреативни стајлизи составени од палета на бои и необични кроеви. Па така, доколку сте против традиционалниот бел фустан, погледнете некои од нашите предлози.

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?