Зад сцената на снимањето на „Desert Queen“

Македонскиот бренд за венчаници „Queen“ неодамна ја претстави новата колекција венчаници преку кампања снимена во Дубаи. Целата колекција можете да ја погледнете на ОВОЈ ЛИНК, а во продолжение погледнете го и видеото од снимањето на кампањата:

queenvideo

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?