Натали Портман како прекрасна ДИОР невеста

Актерката Натали Портман е заштитно лице на новата рекламна кампања на ДИОР за парфемот „Мис Диор“. Во видеото Портман носи прекрасна ДИОР венчаница изработена од илјадници рачно изработени цветови. За изработка на венчаницата се потрошени цели 600 часа. ПОгледнете:


portman-m

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?