20 најнови инспиративни фризури

Проверете ги овие најнови 20 инспиративни фризури за најважниот ден во Вашиот живот. Но пред да ја изберете било која, не заборавајте дека на денот на свадбата треба да имате здрава и чиста коса. Затоа неопходно е грижата за неа да ја превземете месец дена порано.

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?