Манекенката Емилија Розман снима нова кампања за венчаници

Манекенката Емилија Розман по кој знае кој пат облече венчаница, но само за снимањето нова фотосесија за венчални фустани. Несомнено дека на манекенката одлично и стои бело, па ние со нетрпение очекуваме да видиме како би изгледала на нејзината свадба.

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?