Елегантни фризури за долга коса

Подготвувајќи се за некој значаен настан на кој теба комплетно да заблескате , вашиот изглед нема да биде целосен без совршена фризура. Еве неколку одлични идеи доколку имате долга коса:

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?