Одберете фустан во „вино боја“ - бојата на годината за 2015-та

Само неколку дена откако беше одбрана бојата на годината, неколку славни личности ја облекоа „бордо“ бојата на црвениот тепих. Бојата е наречена „Марсала“ според еден тип вино од Сицилија.

Еве неколку славни личности во фустани во оваа боја која ќе биде вистински хит во текот на 2015-та:

 

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?