Од новата колекција на Ал Апарел: Четири фустани идеални за на свадба

Модното ателје „Ал Апарел Наташа Карчева“ ја претстави својата најнова колекција, која мошне се разликува од свечените тоалети и венчаници на кои сме навикнати да ги гледаме од ова ателје.

Колекцијата е наречена „Божиќна приказна“ и е составена од 22 креации, но од неа ние издвојуваме четири кои би можеле да ги носите на нечија свадба.

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?