Чевли, дијаманти и аксесоари: 18 инспиративни предлози

Ви претставуваме 18 фантастични предлози од аксесоари кои ќе ги посакате. Уживајте:

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?