22 безвременски и софистицирани собрани свадбени фризури

22 безвременски и софистицирани собрани фризури тешка задача, поради преголемиот избор кој постои. Доколку сте се решиле за класична и елеганта собрана фризура, имаме неколку одлични идеи кои ќе ве инспирираат.

frizurisobrani3-m

Во стилот на Одри Хепберн

Софистицирана исплетена пунџа

Секогаш модерна

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?