Мајката соши неверојатни автентични Дизни костуми за ја израдува ќеркичката

Секое дете сака фотографија со ликовите на Дизни кога ќе го посети Дизниленд , но 3 годишната ќеркичка на Џенифер, малата Лен, имаше прилика буквално да се вклопи во приказните преку извонредните костими кои ги изработила нејзината мајка.

Мајката ги направила костумите затоа што сакала да направи слатки фотографии, а идејата ја добила откако забележала дека нејзинаата ќерчика станува многу срамежлива.

Откако прво го посетиле Дизниленд во „обична“ облека, мајката помислила дека ако и дозволи на ќерката да се облечат како карактерите на Дизни, можеби тоа ќе и помогне на малата Лен полесно да се опушти. И навистина била во право. Лен на фотографиите изгледа прилично задоволна и среќна.