Bride.Mk Предлог: Совршена венчаница за тебе

Од колекцијата на „Daalarna“ ви ја предлагаме оваа целосно чипкаста венчаница , наменета за невести кои сакаат да ги следат модните трендови, но и кои немаат проблем со линијата или самодовербата. Наспроти романтиката која ја дава самата чипка, длабокото деколте е внимателно потенцирано со мали бисерчиња, со што дава неповторлив ефект, па така кројот на венчаницата може да остане едноставен.

Венчаницата е со долги ракави што ја прави идеална за есенските и зимските свадби. Дали Вие би го носеле овој модел?

Целата колекција погледнете ја на ОВОЈ ЛИНК.

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?