Најновите трендови во светот на венчаниците

Современите невести поставија повисоки очекувања од вообичаено, и затоа оваа година дизајнерите особено се истакнуваат со нивната креативност. Најновите трендови во венчаниците покажуваат дека креаторите на најважниот фустан за жените навистина се потрудиле, нудејќи ни мноштво креативни модели на венчаници, но и трендови. Еве кои трендови кај венчаниците не очекуваат во наредниот период:

Спуштени ракавчиња

Интересни детали на грбот

Големи машни

Детали од бисери

Нетрадиционални бои

Чипкасти ракави

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?