Свадбен тренд: 22 тренди наметки за невестата

Секоја идна невеста која ќе се одлучи за фустан со голи раменици, подоцна ќе сфати дека и е потребна и наметка со која ќе ги прекрие рамениците, бидејќи таков е обичајот- со голи раменици да не се влегува во црква.

И наместо да извлечете од шкафот некоја бела марама која ќе ја имаа таа улога, ние предлагаме неколку тренди наметки кои можете да ги носите и во остатокот од свадбената прослава, а кои целосно ќе го променат вашиот изглед.

Наметката  може да биде долга или кратка, едноставна или тренди, но во секој случај ќе биде впечатлива. Еве неколку наши предлози:

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?