16 прекрасни полусобрани фризури

Дали сте и вие од оние девојки или жени кои сакаат да ја носат косата пуштена, но сепак сакате да изгледате малку поинаку на свадба? Доколку да, предлагаме да изберете полусобрана фризура. Има навистина голем избор и неограничени можности за тоа како во ваква фризура да искомбинирате и украс, без разлика дали ќе бидете невеста или гостинка на свадба. Еве неколку прекрасни идеи:

Едноставни и елеганти

Делумно сплетени

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?