Bride.mk избор: 9 убави невести во венчаници на MCouture

Венчаницата е можеби најважното нешто на секоја свадба, освен склучувањето на бракот, бидејќи токму невестата е обележјето на тој ден. Затоа изборот на венчаница некогаш знае да биде макотрпен процес. И додека повеќето невести одат на нешто сигурно и проверено, без експериментирање со модели и кроеви, има и такви кои сакаат нивната венчаница да има нешто уникатно, впечатливо и несекојдневно.

Издвојуваме 9 несекојдневни дизајни на венчаници носени на вистински свадби, а создадени во МCouture и Мила Кадриу. Еве ги нашите фаворити:

1. Дама со бели цветови

2.Сирена во карнери

3.Кратка и слатка

4.Раскош во боја

5.Рустикална убавина и чипкасти ракавчиња

6.Модерна принцеза

7.Поинаква...

9.Пердувеста нежност

 

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?