Инспиративна пролетна шминка за свадба

Без разлика дали се подготвувате да бидете невеста или гостинка на свадба , пролетта и летото се идеално време кога можете да си поиграте со смелите бои кога е шминката во прашање. Токму такви, весели и свежи инспиративни идеи ви претставуваме во продолжение:

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?