9 мотивирачки мантри кои ќе ве натераат да вежбате пред свадбата

Еве 9 мотивирачки реченици кои веруваме дека ќе успеат да ве поттикнат на вежбање.

fitnes za nevesti

„Моите фотографии и видео од свадбата ќе ги гледаат и генерации после мене“

„Сакам да изгледам прекрасно за роднините и пријателите кои живеат далеку и кои ме немаат видено со години“

„Имам само една шанса за прв впечаток кај роднините и пријателите на мојот иден сопруг, кои ги немам запознаено“

„Ќе носам прекрасна венчаница, и ова ми е единствена шанса да изгледам прекрасно во неа“

„Јас ќе бидам прекрасна невеста, каква што одсекогаш сум сонувала“

„Дадовме толку пари за свадбата, па можам и јас малку да се помачам да изгледам убаво“

„Свадбата ми е одлична шанса за да бидам мотивирана да вежбам“

„Сакам да бидам секси за првата брачна ноќ“

„Можам да постигнам одличен резултат, кој потоа можам да го задржам засекогаш“

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?