Преубави невестински украси за коса и накит

Квалитет, оригиналност и елеганција се трите зборови кои ја доловуваат магијата на аксесоарите на Марија Елена. Секое парче е внимателно изработено со Сваровски кристали, полудрагоцени камења, и вистински бисери. Колекцијата содржи преубави парчиња на украси за коса и аксесоари кои дополнително ќе ја истакнат убавината на секоја невеста.

PhotoSheet 4x3 001002

PhotoSheet 4x3 003004

PhotoSheet 4x3 005012

PhotoSheet 4x3 011015

PhotoSheet 4x3 013014

PhotoSheet 4x3 016017

PhotoSheet 4x3 018018 1

PhotoSheet 4x3 019020

PhotoSheet 4x3 021022

PhotoSheet 4x3 023024

PhotoSheet 4x3 025026

PhotoSheet 4x3 027028

PhotoSheet 4x3 029030

PhotoSheet 4x3 031032

PhotoSheet 4x3 033034