Елена Лука отвори нов салон за венчаници

Нова приказна за бесконечна љубов, среќа,  топлина и радост. Од неодамна Скопје доби нов салон за венчаници на Елена Лука , каде идните невести ќе се почувствуваат навистина посебно во амбиентот и креациите на една од најдобрите креаторки во Македонија.  Салонот се наоѓа на Митрополит Теодосиј Гологанов, а дел од ентериерот погледнете во фотографиите што следат:

elluka1

elluka2

elluka3

elluka4

elluka5

elluka6

elluka7

elluka8

elluka9

elluka10

elluka11

elluka12

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?