Кул комбинации за младоженци со стил

Време е да им помогнеме малку и на припадниците на посилниот пол. Денеска презентираме една галерија со кул младоженци кои можат да ви послужат како инспирација при изборот на облека за свадба:

kul-mlad-01

kul-mlad-02

kul-mlad-03

kul-mlad-04

kul-mlad-06

kul-mlad-07

kul-mlad-08

kul-mlad-09

kul-mlad-10

kul-mlad-11

kul-mlad-12

kul-mlad-13

kul-mlad-14

kul-mlad-15

kul-mlad-17

kul-mlad-18

kul-mlad-19

kul-mlad-20

kul-mlad-21

kul-mlad-22

kul-mlad-23

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?