Изберете фустани за деверушите кои се во ист стил како вашата венчаница

За единствен изглед во кој вие и деверушите ќе претставувате една целина, искомбинирајте исти стилови и модели на венчаницата со нивните фустани. Еве неколку идеи како да го постигнете тоа:

1

2

3

4

5

6

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?