Најлудите венчаници кои сте ги виделе

Некои невести сакаат на оригинален начин да го обележат најубавиот ден во својот живот, па се одлучуваат да облечат необични венчаници, со различен облик, бои и материјали. Иако овие фустани никогаш веќе нема да ги облечат, сигурно ќе останат запомнети.

Иако на многу невести во ваквите венчаници им е ограничено движењето, играњето, па дури и седењето, тие сепак се одлучиле да бидат оригинални.

Венчаници од храна, од ролни хартија, торта, вел долг и по неколку стотини метри, сигурно ќе останат запомнети како најлудите венчаници.

vencanioce

vencanice2

vencanice1

vencanice-8

vencanice-7

vencanica6

vencanica5

vencabnice4

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?