Гламурозна и раскошна нова колекција венчаници на „ Queen “

„Royal Highness“ е името на новата колекција венчаници „ Queen “, со дизајнерски потпис на Синди Караџа.

Колекцијата е составена од неколку беспрекорно луксузни модели, кои може да ги носат самоуверени невести, кои барем на еден ден сакаат да се почувствуваат како кралица.

Раскошни модели, со беспрекорни чипки, прават секоја венчаница да зрачи со луксуз.

Queen 020 01 A

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?