Елегантни фустани од најновата колекција „Кокев“

Модното ателје „КОКЕВ“ неодамна ја претстави новата колекција ready-to-wear за сезоната есен/зима 2017/18. 

Она што ние го издвојуваме во овој пост се неколкуте модели на елегантни фустани од оваа колекција, кои можете да ги носите на некоја свеченост, или некоја забава по повод престојната празнична сезона.

Во колекцијата дизајнерката вметнува црни и сребрени вечерни тоалети, како контраст на шаренилото на останатата колекција.

8 tanjakokevnew2018

Фотографии: Ани Дими

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?