Моден тренд за 2018: Венчаници со розе и беж нијанси

Венчаниците во нежни пастелни нијанси земаат нов замав во 2018-та година. Романтичните нежни пастелни нијанси на розева и пудра боја се прилично застапени во најновите колекции венчаници на најдобрите светски дизајнери.

Погледнете некои од нивните креации кои го следат овој тренд:

nijansinapink m

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?