Моден тренд за 2018: Прикачени ракави

Овој тренд можеме да го наречеме еволуција на трендот на вечаници без прерамки. Дизајнерите и во 2018-та сакаат да ги истакнат рамениците на невестата, но оваа година тоа ќе биде на поинаков начин.

prikaceni rakavi m

Прикачените ракави на иста линија со деколтето се еден од најзастапените трендови кај вечаниците за 2018-та кои дизајнерите ги прикажаа на модните ревии.

Од нежни чипкасти ракавчиња, до големи бамбурести ракави ќе бидат вистински тренд меѓу венчаниците.

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?