Моден тренд за 2018: Невестински наметки

Драги идни невести! Најпознатите светски дизајнери веќе ги прикажаа нивните колекции венчаници за 2018та години, па лесно можеме да откриеме кои ќе бидат трендовите кај венчаниците во 2018-та.

A нешто што може да се забалежи во повеќето колекции е користењето на принцес наметка, наместо вел!

nametka trend m


Дизајнерите за овој моден детаљ инспирацијата ја наоѓаат во бајките. Модерните невести, особено оние кои ќе прават свадба во постудените месеци, ќе одбератв ваква шик наметка.

Така барем беше во повеќето ревии на венчаници на модните недели во светот, каде наметките можеа многу често да се забележат и тоа во различни должини. Погледнете неколку инспиративни фотографии, и размислете дали сте и Вие подготвена за овој тренди моден додаток:

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?