Прекрасни свадбени фризури

Дали барате совршена свадбена фризура која ќе направи да се чувствувате прекрасно на вашата свадба , но и беспрекорно ќе се вклопи со вашата венчаница?

friz-mala

Изборот е навистина голем и потрагата е предизвикувачка. Ви предлагаме неколку прекрасни фризури за вашата свадба кои може да бидат ваша инспирација:

 

Повеќе идеи за фризури прочитајте  на следните линкови:
17 нови идеи за собрана фризура

Нови прекрасни идеи за невестински стајлинг

10 невестински собрани фризури

 

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?