Ултра модерни BERTA тоалети за модерните куми и старосватици

Дизајнерската куќа „Берта“ е една од омилените во светот на венчаниците и свечените тоалети. Овој пат ви ја претставуваме вечерната колекција тоалети која вушност содржи исти модели како и венчаниците од есенската колекција, со тоа што овој пат фустаните се во боја, а со тоа се идеален избор за најважните гостинки на една свадба, како што се кумата, старосватицата, сестрата на невестата/младоженецот и т.н.

Претежно доминира црната боја, како врв на елеганцијата, но било кој модел да се направи во било која боја ќе изгледа елегантно, гламурозно и модерно. Единствено ви советуваме да избегнувате бела боја или светли беж нијанси, за да не бидете втора невеста на свадбата:

berta-kumaistarosvatica-m

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?