Невестински чевли од Jimmy Shoo

Стајлингот на една невеста не може да биде комплетен без совршени чевли. Затоа како модна инспирација ги земаме чевлите на Jimmy Shoo, кои се наменети за модерните невести. Нивната цена се движи од 850 долари па нагоре, но слични модели можеме да најдеме и во нашите продавници. Освен бела боја, за оваа година Jimmy предлага невестите да носат и розе, но и златни и сребени чевли:

big

PhotoSheet 12x6 247langmKAMI100S

PhotoSheet 12x6 247lance247lance

PhotoSheet 12x6 KERRY85SLANGSAT

PhotoSheet 12x6 ROMY60DGROMY100D

PhotoSheet 12x6 LUCY100SREIGN100

PhotoSheet 12x6 TORI85RFVIOLA110

PhotoSheet 12x6 ROMY100SROMYFLAT

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?