Колекција чевли на „Кокев“ за совршен изглед на престојните свадби

Сезоната на свадби само што не започнала, а покрај потрагата за убави фустани , неминовна е и потрагата по совршени и квалитетни чевли. Доколку и вие имате значајна свадба во престојниот период и барате чевли за комплетирање на стајлингот, „Кокев“ претстави нова колекција квалитетни кожни чевли во повеќе бои. 

„Креирањето чевли е сосема различно од облека, работата е многу деликатна, каде вниманието максимално е концентрирано на деталите. Чевлите ги изработувам во Италија, додека дизајнот е на „Кокев“. Имаат и своја заштитна пурпурна боја на ѓонот и комплетно се изработени од кожа“, објаснува Тања Кокев.

Чевлите може да се најдат во ателјето на „Кокев“ по цена од 9.900 денари.

kokevcevli2016

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?