Модна инспирација за младоженците во 2016

Покрај бројните совети и предлози за венчаници, сосема коректно е и да дадеме некој предлог за младоженците во 2016 година. Инспирирани од познатите, а следејќи ги трендовите ви предлагаме неколку комбинации на костуми за мажи во кои секој маж ни изгледал беспрекорно на својата свадба:

mladozenci2016

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?