Инспирација за свадбен фустан од Оскари 2016

Колку што е позната и гледана заради филмовите и наградите, подеднакво исто толку е очекувана манифестација заради фустаните кои парадираат на црвениот тепих. И оваа година познатите актерки воодушевија со својот избор на креации и ќе бидат инспирација за многу девојки кои оваа година се подготвуваат за свадба. Еве дел од најубавите фустани:

oskari2016inspir-m

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?