Трендови: Венчаница со голи раменици и спуштени прерамки/ракави

Кога станува збор за најновите трендови во светот на венчаниците, еве нешто секси и модерно - фустани со голи рамена со спуштени прерамки или само со ракавчиња. Овие венчаници се исклучително романтични и женствени. Деколтето го прават навистина привлечно. Секси и класични, еве неколку модели на венчаници кои се во согласност со овој тренд:

trendovi2016goliramena-m