17 нови идеи за собрана фризура

Се ближи сезоната на свадби, па сигурно сте во потрага по интересна фризура без разлика дали се подготвувате да бидете невеста или гостинка. Повелете неколку свежи идеи:

frizurinovisobrani-m

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?