Колекција венчаници Џастин Александер пролет/лето 2016

Препознатлив по неговите винтиџ елементи кои ги проткајува низ идеално дизајнираните силуети, Џастин Александер и овој пат претставува извондернда колекција во која ќе се пронајдат многу идни невести. Дизајнерот уште еднаш креира совршено балансирана колекција меѓу вечниот гламур и модерните елементи. Колекцијата е фокусирана на користењето на романтични материјали и нежна чипка, како и светкави везови со цел да го доловат гламурот на венчаницата.

Уживајте и инспирирајте се со оваа колекција:

615

 

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?