Графички принт на венчаниците: Тренд за 2016-та

За невестите кои се следбенички на модните трендови, задолжителна е венчаници со графички принт. Без разлика дали тоа ќе бидат поизразени или подискретни цветови, на модната недела на венчаниците во Њујорк беа претставени неколку вакви модели:

grafickiprinit-g

Прочитајте и: Бидете поинаква, незаборавна невеста

Цветна венчаница за прекрасна невеста