Две венчаници во една: Тренд за 2016-та

Не е лесно од толку многу венчаници на светот да се одбере само една, нели? Но, доброто кај трендовите во 2016-та е тоа што сега можете да носите венчаница која може да се претвори во два различни модели. Станува збор за венчаници кај кои здолништето се вади, па од класична долга венчаница принцес венчаница можете да добиете тесна сирена тоалета, или кратко фустнче за вашата свадбена забава доцна во ноќта. Погледнете неколку предлози за вакви модели:

dvafustanivoeden-g

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?